Produktkataloget er slået til - 28. juni 2022

Produktkataloget er tilgængeligt på mono.site fra 28. juni 2022.

Det er et gratis produkt som kan bruges af alle, der har en mono.site hjemmeside.

Produktkataloget giver dig mulighed for at organisere og vise dine produkter på din hjemmeside – men uden at kunne tilføje kurv, betaling eller forsendelse.

Du kan bruge produktkataloget, hvis du for eksempel gerne vil vise hvilke services, du tilbyder, eller hvis du har en anden platform, som du sælger dine produkter igennem.

Hvis du ikke kan se produktkataloget under 'Produkter', så prøv at rydde dit cache og genindlæs værktøjet.

Læs mere om, hvordan du bruger produktkataloget her.